Referenties

Een mooi resultaat en tevreden opdrachtgevers, daar streeft Eco Nature Design naar.

Lees hier de ervaringen van een aantal klanten:

Realisatie zitkuil in Neerpelt, België: “Ik ben super blij met mijn zitkuil. Hij is prachtig afgewerkt en Vladimir heeft er zijn eigen creatieve toets aan gegeven. Hard gewerkt én gewerkt met zijn hart! We hebben al volop genoten van de mooie, warme momenten met z'n allen bij het prachtige open vuur.”

Tuinaanleg in Eindhoven: “We zijn hartstikke blij met onze nieuwe tuin, en door de juiste keuze van beplanting gaat het alleen nog maar mooier worden. Bedankt Vladimir!”

Bouw tafel met vuurschaal in Tilburg: “Om het terras gezelliger te maken, hebben we Vladimir gevraagd een zithoek met vuurplaats te realiseren. Geheel in de stijl van het terras in hardhout kwam hij met het idee van een zithoek en een tafel met geïntegreerde vuurschaal onder het blad. Het is er nu heerlijk toeven, ook als de temperatuur wat lager is! Dik tevreden!"

Realisatie schutting in Tilburg: “We willen Vladimir bedanken voor het fantastische werk met de schutting. Hij is een bijzonder vakman die klasse werk aflevert en ook nog een fijn mens is.”