meubels
tuinen
koepels
gebouwen

Tuinen

Bloem en tuin Neunen 2012

Uw tuin moet een plek zijn waar u tot rust komt en waarvan u elke dag kunt genieten. Een ideale tuin is als een buitenkamer van uw huis, waar u graag verblijft. Hoe de perfecte tuin eruitziet, is voor iedereen anders. Ongeacht wat er precies met uw tuin moet gebeuren, een goede afstemming vooraf is dan ook belangrijk. Eco Nature Design heeft een ruime ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

Tuinontwerp

Om echt te kunnen genieten van uw tuin, moet de tuin passen bij uw persoonlijkheid en uw situatie. Aan de hand van uw wensen en budget ontwerpt Eco Nature Design uw ideale tuin op maat. In dat ontwerp worden alle belangrijke onderdelen uitgedacht en getekend, zoals beplanting, sierbestrating en tuinafscheiding. Eco Nature Design verwerkt het liefst natuurlijke elementen in uw tuin. Maar een strak en modern karakter is uiteraard ook mogelijk. Het resultaat: uw persoonlijkheid en uw wensen vertaald naar een duidelijk plan voor uw nieuwe tuin.

Tuinaanleg

Bij tuinaanleg komt veel kijken. Maar als uw tuin goed aangelegd wordt, heeft u daar veel voordeel van. U kunt dan namelijk 90% van uw tijd genieten van de tuin en hoeft maar voor 10% met onderhoud bezig te zijn. Eco Nature Design denkt van A tot Z met u mee tijdens de aanleg van uw nieuwe tuin en kan desgewenst alle werkzaamheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het slopen van uw oude tuin en het afvoeren van de materialen en vervolgens het grondwerk en het aanleggen van de sierbestrating. Beplanten en metsel- en timmerwerk horen eveneens bij de tuinaanleg. Ook de finishing touch (onderdelen als een pergola, een (zwem)vijver, een schutting en een beplantingsplan) laat u met een gerust hart aan Eco Nature Design over.

Tuinonderhoud

Ook al is uw tuin goed aangelegd en onderhoudsvrij, aan onderhoud ontkomt u nooit helemaal. Heeft u geen groene vingers of gewoon geen tijd om uw tuin zelf te onderhouden? Uw boom rooien en snoeien, hagen knippen, onkruid verwijderen of uw vijver schoonmaken: Eco Nature Design voert het onderhoud aan uw tuin snel en vakkundig uit. Eco Nature Design weet precies wat het beste moment is voor welk soort onderhoud. Zo zal uw tuin er altijd tiptop uitzien, terwijl u er zelf geen omkijken meer naar heeft.