Werkwijze

Persoonlijk

Iedereen is verschillend. De meeste projecten van Eco Nature Design zijn dan ook niet standaard. Of het nu gaat om de aanleg van uw tuin, het realiseren van een natuurlijk tuinhuisje of het maken van maatwerkmeubelen: het werk moet precies afgestemd zijn op uw wensen en mogelijkheden. Eco Nature Design biedt u altijd een oplossing die aansluit bij uw wensen en die binnen uw budget past.

Duidelijk

De aanpak van Eco Nature Design is duidelijk en transparant. Als u gebruik wilt maken van een van de diensten van Eco Nature Design, dan wordt altijd eerst een vrijblijvende afspraak gemaakt: telefonisch, bij u thuis of op locatie. Op basis van dit gesprek en uw wensen maakt Eco Nature Design een offerte en eventueel een schets, die we vervolgens bespreken en eventueel aanpassen. In de offerte worden de verschillende materiaalkosten en geschatte arbeidsuren duidelijk gespecificeerd. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Flexibel

Na uw akkoord maakt Eco Nature Design een afspraak om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Ook tijdens de werkzaamheden denkt Eco Nature Design met u mee. Bij veranderingen kan snel geschakeld worden. Bij eventueel meerwerk worden van tevoren duidelijke afspraken gemaakt.